“the best wind turbine ever built”

Να αναζητάτε ομορφιά χωρίς συμβιβασμούς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, στον πυρήνα της οποίας υπάρχει ο άνθρωπος και η σχέση του με τη φύση. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η σχέση πρέπει να έχει μια νέα ισορροπία βασισμένη στην ομορφιά, εκμεταλλευόμενη αυτό που μας προσφέρει η τεχνολογία αιχμής.

Πιστεύουμε ότι η πραγματική καινοτομία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αυτούς τους όρους. Αυτή είναι η πραγματική κινητήρια δύναμη που μπορεί να υποστηρίξει μια πράσινη οικονομία Made in Italy που συνδυάζει την τεχνολογική ανάπτυξη με το περιβάλλον. Μια δύναμη που σέβεται τη φύση και το περιβάλλον.

Αυτό εισάγει λύσεις αιχμής, που χαρακτηρίζονται από τη βέλτιστη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να παραβλέπονται αρμονικά σχήματα και λύσεις. Κανένας συμβιβασμός μεταξύ ομορφιάς και τεχνολογίας. Κανένας συμβιβασμός μεταξύ ομορφιάς και ευκολίας χρήσης. Χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό είναι το όραμα μας. Βιοτεχνική εργασία Θάρρος και καινοτομία. Έτσι, σκεφτόμαστε τη χειροτεχνία που εφαρμόζεται σε ένα τεχνολογικό προϊόν αιχμής.

Η πρόκλησή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανεμογεννήτρια που δεν είναι απλώς ένα απλό βιομηχανικό προϊόν αλλά και καθαρή επιστημονική δεξιοτεχνία. Με άλλα λόγια, θέλαμε να συνδυάσουμε την ομορφιά, την τεχνολογία, την καινοτομία και τη χειροτεχνία σε ένα μοναδικό προϊόν που παράγει καθαρή ενέργεια για το περιβάλλον. Γι ‘αυτό συγκεντρώσαμε μια ομάδα μηχανικών αιολικής ενέργειας και έμπειρων τεχνιτών. Έχουμε αεροδυναμιστές, ειδικούς ξύλου, σχεδιαστές, ειδικούς σε μηχανικά υλικά, επαγγελματίες ηλεκτρονικών και ψηφιακών συστημάτων και πολλά άλλα. Μια άνευ προηγουμένου συνεργασία για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων Made in Italy. Έχουμε βραβευθεί ακόμα επειδή οι ανεμογεννήτριες μας συνδυάζουν την προσοχή στη λεπτομέρεια με την τεχνική απόδοση.

Η δημιουργία τους απαιτεί βαθιά γνώση στον τομέα της μηχανικής ακριβείας. Ένας τομέας στον οποίο η Ιταλία ήταν πάντα άριστη.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία
Στην Enessere, η ασφάλεια είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανεμογεννήτριες Enessere κάθετου άξονα διαθέτουν πολλούς αισθητήρες που μπορούν να λειτουργήσουν εάν ορισμένες παράμετροι έχουν ακραίες τιμές:
· Αισθητήρα ταχύτητας (ανεμόμετρο) που σταματά την τουρμπίνα εάν η ταχύτητα του ανέμου είναι πολύ υψηλή, επομένως δυνητικά επικίνδυνη.
· Αισθητήρα διπλών περιστροφών (RF και μετατροπέας) που τον σταματά όποτε υπερβαίνει τις 200 σ.α.λ.
· Αισθητήρα κραδασμών που ενεργοποιείται φρενάροντας το σύστημα όποτε δονείται υπερβολικά, αποφεύγοντας έτσι τυχόν ζημιά στη δομή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργία του.
· Αισθητήρας θερμοκρασίας.
· Διπλό φρένο (μηχανικό και ηλεκτρικό).
Το μηχανικό φρένο ειδικότερα, εγκατεστημένο εκτός από τον μετατροπέα και υδραυλικά ελεγχόμενο, έχει σχεδιαστεί για να αρχίζει να λειτουργεί ακόμη και όταν ο πίνακας δεν είναι ενεργοποιημένος, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια στην ανεμογεννήτρια.
Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της ανεμογεννήτριας έχουν δημιουργηθεί χάρη στην πολυετή εμπειρία της Autoelettric στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και την ουσιαστική συμβολή εξειδικευμένων μηχανικών αιολικής ενέργειας.
Η χρήση αξιόπιστων ποιοτικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιήθηκαν στη μαζική παραγωγή ήταν μια συγκεκριμένη επιλογή που έγινε από τους μηχανικούς μας, της αιολικής ενέργειας. Χάρη σε αυτήν την τεχνογνωσία, ο εγκέφαλος της ανεμογεννήτριας Hercules δημιουργήθηκε με πολύ αξιόπιστα ποιοτικά εξαρτήματα, διασφαλίζοντας έτσι στις ανεμογεννήτριες μας μια κορυφαία τεχνητή νοημοσύνη που βελτιστοποιεί την εκμετάλλευση του ανέμου και βελτιώνει τις επιδόσεις.
Τέλος, τα ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα διαθέτουν προσεκτική επιλογή της γεννήτριας, της πραγματικής καρδιάς του προϊόντος, με σκοπό την εύρεση του σωστού συνδυασμού μεγέθους ρότορα και επαρκούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του μετατροπέα (inverter).

Τέλεια ισορροπία μορφής και ουσίας.

Οι ανεμογεννήτριες Enessere κατασκευάζονται 100% στην Ιταλία.

Aποτελούν πηγή καθαρής ενέργειας, με αριστουργηματική σχεδίαση και προσφέρουν εξαιρετικές παραστάσεις. Κάθε κατασκευή με την απόκτηση και τον τρόπο λειτουργίας της Enessere αποκτά ζωή. Διότι η κίνηση είναι ζωή.

Για όλα τα projects: www.enessere.com

Menu