Τώρα πλέον μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το κορυφαίο προϊόν, εντελώς δωρεάν!!!
Ο πατενταρισμένος από την εταιρεία μας τρόπος Platinum Sponsorship αφορά μικρές ανεμογεννήτριες ιδιαίτερης κατασκευής, οι οποίες εγκαθίστανται σε αστικές περιοχές και αποτελεί τον πιό καινοτόμο και σύγχρονο τρόπο προβολής.
Τα μοναδικά προϊόντα της Enessere, δεν είναι απλώς ανεμογεννήτριες, αλλά ενεργειακά γλυπτά, κατηγορία στην οποία έχει αποσπάσει άπειρα βραβεία.
Στην βάση του πύργου της ανεμογεννήτριας, εφαρμόζεται επεξεργασμένη επικλινής πλάκα ύψους 80cm, με ειδικές κυρτώσεις ώστε να εναρμονίζεται με τον πύργο, κατασκευασμένη ακριβώς από το ίδιο υλικό, Stainless Steel 316 Grade.
Το συγκεκριμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ σκληρό υλικό που δεν γρατζουνιέται, δεν οξειδώνεται, και είναι ανθεκτικό σε διαβρωτικά περιβάλλοντα (αλάτι, οξέα κ.λπ). Επάνω στην πλακέτα, χαράζεται με ειδικό μηχάνημα laser, το λογότυπο και η επωνυμία του χορηγού, με τον ίδιο τρόπο που χαράζονται όλα τα πολύτιμα αντικείμενα, με εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς αρμόζει σε κατασκευές σαν της Enessere, η οποία στον τομέα της, εχει χαρακτηρισθεί έργο  τέχνης. Με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις γίνονται σε χώρους που διοργανώνουν μοναδικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, η προβολή  των χορηγών είναι τεράστια.
 Στάδια Ολυμπιακών Αγώνων
Γήπεδα Ποδοσφαίρου – Διοργανώσεις Παγκ. Κυπέλων
Πίστες διεξαγωγής αγώνων F1
Πολυτελή Ξενοδοχεία – Resorts
Εμπορικά Κέντρα
Συγκροτήματα Κατοικιών
Mαρίνεs
Γήπεδα Tennis – Golf
Headquartrs Εταιρειών
Σε όλους τους Δημόσιους – Κοινόχρηστους χώρους (Δήμους, Πάρκα, Πλατείες, Σχολεία….)
Ο χορηγός πληρώνει μόνο το κόστος του προϊόντος, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα των διερχομένων περισσότερο από οποιαδήποτε διαφημιστική πινακίδα. Ο προσφέρων το σημείο  της εγκατάστασης έχει μόνον κέρδη:
1)  Ένα εκπληκτικό προϊόν κοσμεί την κατασκευή του.
2) Την παραγώμενη ενέργεια, την οποία μπορεί να καταναλώσει όπως αυτός επιθυμεί, τροφοδοτώντας και φωτίζοντας εξωτερικους χώρους, φόρτιση αυτοκινήτων, συστήματα ασφαλείας, back-up, αυτοπαραγωγή (net-metering) κλπ.
3) Χαρακτηρίζεται <πράσινη> η κατασκευή του, με αποτέλεσμα την επαναλαμβανόμενη επιβράβευση μέσω παροχών από την ΕΕ σε όλα τα ενεργειακά κτήρια, αρχής γενομένης το 2021.
Menu